L'In-Somni aposta per la musica urbana i s'instal.la a Sarris de Ter i Salt


DIARI DE GIRONA

King Brothers, Willis Drummond i una selecció de raperes gironines actuaran el 15 i 16 de maig

La música urbana irromprà amb força en la dissetena edició del festival In-Somni, que se celebrarà el 15 i 16 de maig entre Sarrià de Ter i la sala La Mirona de Salt. A banda de rock i pop, l'organització ha apostat per recuperar estils musicals que havien tingut pes en la programació d'edicions anteriors, així que el trap, el hip-hop, el reggae o l'electrònica tindran una presència important en les setze hores de concerts, dividits en dos dies i dos escenaris, que promet el festival.

Amb la voluntat de «continuar la línia transcendent i ascendent que ha tingut el festival els darrers anys», l'In-Somni trasllada part de les activitats al parc de la Cope de Sarrià de Ter, que serà un dels principals escenaris del certamen.

A l'espera de fer públic el cartell complet, el festival ja ha anunciat els primers noms, entre els quals hi ha el grup japonès King Brothers; els francesos Willis Drummond, que portaran al festival el seu sisè disc, Zugzwang i la rapera barcelonina Anier. El rap gironí fet per dones també tindrà representació al festival, amb les propostes de la besaluenca Balas, la ganxona GEA, Skata23 de Calonge i Trama Music, de Girona. Karabash, Rise Up Crew –l'associació de Reggae de Girona–, el grup de trap P.A.W.N Gang, Últim Cavall o el duet Tano són els altres artistes anunciats per l'organització.