El Black Music homenatjara Amy Winehouse


XAVIER CASTILLON - El PUNT AVUI

El cantant britànic Zalon Thompson, que va ser corista líder de la banda d'Amy Winehouse en el disc i la gira Back to black, oferirà un concert de tribut a la cantant acompanyat per la formació catalana The Gramophone Allstars , que tindrà lloc el 19 de març al Centre d'Arts Escèniques El Canal de Salt (15 i 18 euros), com un dels plats forts de la 15a edició del Black Music Festival. Zalon (1983) és fill de l'històric cantant de reggae Dr Alimantado: una altra connexió simbòlica amb el cor jamaicà de The Gramophone Allstars, la banda liderada pel saxofonista bisbalenc Genís Bou, que l'any passat ja va presentar Jazzmaica al BMF.

En espera que es faci publica la programació completa del Black Music Festival, la setmana vinent, també s'han avançat els concerts del grup britànic Mamas Gun , el 5 de març a La Mirona (22 h, 12 i 15 euros); La Soul Machine , l'11 de març a Luz de Gas, de Barcelona (21.30 h, 12 i 15 euros); The Sey Sisters , el 12 de març a La Sitja de Fornells (21 h, 12 i 15 euros), i el cantant Ramon Mirabet , el 18 de març a l'Auditori de Girona (21 h, 12 euros).

Entrades a 10 euros

Aquest cap de setmana, coincidint amb Girona 10, es posaran a venda entrades de diversos concerts del Black Music Festival al preu especial de 10 euros. Més informació, al web del festival .