Presentació del cartell per el Sant Feliu Fest Sota Zero 2011


Gironit.com

cartell del Sant Feliu Fest Sota Zero 2011
- Divendres 4 i dissabte 5 de febrer tindrà lloc la segona edició del Sant Feliu Fest hivernal

- Els suecs Starmarket i un dels concerts de comiat de Madee composen un cartell únic amb bandes nacionals i internacionals

- Les novetats d’aquest any són el canvi del format i de l’espai, ja que el festival es farà en tres ambients diferents durant dos dies, mantenint la mítica sala de festes Las Vegas

Aquesta segona edició del Sota Zero va més enllà de la primera edició “benèfica” plantejada l’any passat. Aquest festival va néixer amb l’objectiu de poder cobrir els deutes que l’Atzavara Club tenia arrel dels anteriors Sant Feliu Fest amb la col·laboració de totes les bandes que van actuar l’any passat.

Gràcies a aquest ajut la organització s’ha pogut refer (més o menys) i es planteja tirar endavant aquesta segona edició del Sota Zero. Tal com asseguren des de l’Atzavara “el que volem és mantenir la cultura musical de Sant Feliu i poder reunir-hi la gent que sempre ha vingut als nostres concerts i festivals.”

“Amb aquest nou Sota Zero volem que els amics i la gent que sempre ha vingut ho torni a fer i compri l’entrada pensant en el que suposa aquest festi, i tota la gent que hi ha hagut al darrere des dels inicis de l’Atzavara” afirmen Guillem Moliné i Xavi Calvet, d’Atzavara Club. Sobre el cartell, comenten “creiem que està a l’alçada i que ens farà cridar a tots, segur.”