100 Elephants participa amb la cançó " No more Time " en la BSO de " Vivir para siempre ", la nova pel·lícula de Gustavo Ron


Gironit.com

Interpretada per Ben Chaplin, Greta Scacchi, Emilia Fox i Robbie Kay va ser estrenada el 29 d'octubre a més de 100 pantalles de tot Espanta

Barcelona, 3 de novembre de 2010 - Gustavo Ron, director de "Vivir para siempre" ("Ways to live forever" en el seu títol per a la distribució internacional) va seleccionar al grup català 100 Elephants perquè tanqués la seva nova pel·lícula amb el tema "No More Time".
Coincidint amb l'estrena de "Vivir para siempre", 100 Elephants acaba d'estrenar el videoclip de "No More Time" on la banda s'integra a la narració de la pel·lícula com actors convidats de la pel·lícula. La realització va córrer a càrrec de Maiol Virgili i de la productora The End Producciones de Barcelona ("A pàges" i "Sèniors", ambdues sèries emeses per TV3 recentment) i va ser rodat precisament en el mateix estudi on es va gravar la cançó per al disc: Music Lan a Avinyonet de Puigventós.
Segons Xevi Falgueras, cantant de 100 Elephants, "ens va fer molta il·lusió que Gustavo Ron pensés que "No More Time" pogués tenir cabuda en "Vivir para siempre". De fet, ambdues històries tenen en comú que plantegem la necessitat de no tirar la tovallola i de créixer-nos davant de les adversitats quan sembla que ja no hi ha futur"
Aquesta cançó s'inclou a l'àlbum "Madrid, Girona, Barcelona" i va ser produït per Micky Forteza com productor i Jordi Solé com enginyer de so -recents premis Gramy Latino pel seu treball amb Jarabe de Palo- en els estudis Music Lan.

Sobre 100 Elephants
100 Elephants va ser el primer grup català que va assolir el finançament necessari a través de la plataforma independent AUAmusic.com per gravar el seu disc d'estudi. Amb la inversió aconseguida, 100 Elephants va produir "Madrid, Girona, Barcelona" un disc gravat amb Marc Parrot, Roger Rodés (productor habitual de Macaco o Facto Delafé y las Flores Azules), Micky Forteza (productor de Jarabe de Pal), Santi García (productor i enginyer de The New Raemon o Jeremy Enigk) i Dani Ferrer (teclista de Love of Lesbian) Para això van recórrer a 6 estudis d'enregistrament de tota Catalunya.
"Madrid, Girona, Barcelona" és el relat d'un viatge físic -la banda va recórrer milers de quilómetros entre aquestes tres ciutats per poder gravar el disc- i emocional des de diferents visions musicals: des del rap, fins al rock més indy o, fins i tot peces orquestrals.

Sinopsi de "Vivir para Siempre"
"Vivir para Siempre" -rodada gairebé íntegrament a Newcastle- ha estat protagonitzada per actors de la talla de Ben Chaplin ("The Thin Red Line"), Greta Scacchi ("Presumpte innocent"), Emilia Fox ("El Pianista") o Robbie Kay ("Hannibal" i "Pirates del Carib IV"). És la segona pel·lícula del director Gustavo Ron, que ja va estrenar el 2008 "Mia Sarah", precisament l'última pel·lícula que va rodar el gran actor Fernando Fernán-Gómez.
Recentment " Vivir para Siempre " ha rebut el premi "Crystal Heart" del públic en el Festival d'Indianapolis i serà present a la secció oficial dels festivals de Siena, Amsterdam o Tallin.

Videoclip “No more tome” – “Vivir para siempre”
http://www.youtube.com/watch?v=R8W95oB2h5Y