"Des·conecta Lladó" Festival Indie-Electrònica-Pop a Lladó


Gironit.com

El proper 25 de setembre es celebrarà a la població de Lladó la “1a edició de la Mostra musical Des•connecta Lladó”. Un Festival que vol situar-se amb modèstia però amb força com a referent a la zona i que donarà fi a la temporada de festivals d’estiu.

Des•connecta aposta per la música feta a Catalunya en qualsevol dels seus formats, i ajudarà a la promoció de bandes emergents. La mostra no es vol etiquetar, sinó que vol ser una barreja ben trobada de diferents estils. Així doncs, en aquesta primera edició, s’hi podrà veure des d’un espectacle de música africana al carrer, fins un concert de indie-rock i música electrònica.

La direcció de la mostra ha volgut donar amplitud al Festival per abarcar públics de “target” molt diferent.
La Mostra començarà a les 18:00 a la sala annexe de la biblioteca, amb un concert de format acústic d’una formació molt especial de baix i veu, a dúo, que aprofitaran per presentar en prímicia alguns dels temes del seu primer disc, amb la veu de Lídia Lobato i del mestre Xavier Grau.
www.myspace.com/aduogrup

A partir de les 19:30 a la plaça annexe al claustre, actuació de KASSAMBA, banda molt reconeguda dintre el seu estil i amb músics formats a llocs tant diversos com Mali, Burkina Faso o Senegal. Ens presentaran el seu nou muntatge, Musicalment, en un espai especialment ambientat per l’ocasió. Kassamba no tant sols interpreta sinó que fa partícep al públic directament del seu espectacle de ritmes en constant evolució.
www.myspace.com/kassamba


En aquest mateix espai i solapant l’actuació de Kassamba, el DJ Ferry Orange punxarà una sessió de chill-out, minimal dissenyada a mida per la Mostra. Aquest Dj reconegudíssim dintre el seu estil, compta amb diversos treballs al mercat i és considerat un dels icones del chill-out al país. Un personatge que s’ha passejat per cabines d’infinitat de garitos d’arreu i ha participat en molts festivals houseros, combina les seves sessions amb produccions de chill-out i el seu darrer treball. La seva particular forma de punxar i la seva tècnica converteixen les sessions de Dj Ferry en un misteri del que pot passar als controls. A part de l’ambientació, aquest espai comptarà amb l’instal·lació d’una barra “Mojito” on a part de gaudir de les actuacions, es podrà anar degustant aquesta refrescant combinació.

Al pavelló i a partir de les 22:30h, 3 grups ben diferents. Per començar la banda local líder a l’hora de tocar les millors versions de Indie Pop; Pinocchio’s que desplegaran tot el seu potencial del seu directe per començar a trencar esquemes des de la primera nota del seu repertori.
www.myspace.com/5pinocchios

Tot seguit el grup de Vila-Seca que ha sorprès la crítica, Naltrus, on interpretaran tots els temes dels seus darrers treballs.

"Naltrus neix el 1.997 a Vila - Seca (Tarragona) amb Albert Mariné (Guitarra i veu), Jose Fernandez (bateria i veus) i josep Mª Perez (guitarra i veus) però no és fins l’any 2000 que comencen a fer concerts gràcies a la incorporació, per fi, d’un baixista (Jordi Herrera). Després de gravar dues maquetes de producció pròpia (2001/2002), guanyen el concurs Gamarock (2003) que els porta a signar contracte discogràfic amb PICAP. Tot i la seva joventut, el 2004 treuen el seu primer disc (SIMPLEMENT) produït per Jordi Armengol (Sangtraït, Lluis Llach...) i Jordi Cristau (Fito y los Fitipaldis)
Després de fer la gira de presentació i promoció del disc arreu de Catalunya, NALTRUS para els dos anys seguents (2005/2006) per seguir als estudis i preparar noves cançons per al segon disc que comencen a gravar a Musiclan d’Avinyonet de Puigventós i que s’anomerarà “Quant em Mires”produït per Naltrus i Jordi Cristau, i que veu la llum al 2008."
www.naltrus.com

I com a últim concert els IX!, una banda que està trencant tots els esquemes i llistes del país. L'àlbum debut Autòmat Infinit –hexatylic records 2008- els va situar ràpidament en el centre d’atenció de la nova fornada de grups independents catalans, i el seu espectacular directe donava la raó als qui apostaven per la seva particular proposta musical. Un any més tard, Canónigo Films els demanava la valenta tasca de composar la BSO sencera de la seva nova pel·lícula: ‘Estació de l’Oblit’, de Christian Molina i Sandra Serna, que ja ha voltat per un munt de Festivals Internacionals i que estarà als cinemes a partir del 4 de juny. Aquest 2010 l'enceten autogestionats i amb un segon disc. Més arriscat que mai: L’Ingenu és Lliure –gat records 2010-, 13 talls que mostren el creixement i l’excel·lent estat creatiu d'aquesta banda.
www.gatrecords.com

Per acabar la Mostra l’incombustible Dj Alf, un home que ha punxat a les millors cabines del país i que ha compartit sets d’escenari amb dj’s de reconegut prestigi internacional, sense complexos i amb un repertori de ritme “housero” que de ben segur farà tremolar l’escenari fins ben entrada la matinada.

La Mostra que abarcarà quasi tot el dia, amb música non-stop des de el seu començament, disposarà de diefrents serveis com barra mojito tota la tarda/nit, i la nostre midnight-barbeque, oberta fins la matinada

Entrada anticipada 8,00€ - Taquilla 10,00€ - Consumició gratuïta 100 primeres entrades

Consulta punts de venda a:

BAR PUB DOBLE MALTA


TAMBÉ ENS TROBARÀS AL FACEBOOK
http://www.facebook.com/pages/Figueras-Spain/DBOLOS/110789435629476?ref=ts