Tercera edició del Festival Jazz Pera


Gironit.com

 Festival de jazz català del Baix Empordà

El Festival Jazz Pera, organitzat per Link Produccions i l’Ajuntament de La Pera en col·laboració amb la Fundació Gala-Dalí, celebrarà del 22 de maig al 26 de juny la seva tercera edició com un certamen consolidat que reuneix artistes referents de l’escena jazzística catalana. En aquesta edició, i amb la voluntat de l’organització de créixer a pas ferm i segur, el festival amplia la seva programació a 6 concerts i també obre les seves fronteres amb un concert de presentació a Girona (Sunset Jazz Club) i un altre a Barcelona (La Cova del Drac).

A més, el festival ha aconseguit programar una producció en exclusiva: Javier Colina i Sílvia Pérez Cruz, en l’únic concert que oferiran aquests dos artistes conjuntament aquest any, que tindrà lloc el 26 de juny com a cloenda de Jazz Pera 2010, a la plaça major de La Pera. Des de la seva creació, l’objectiu d’aquest festival ha estat fomentar la producció de jazz català i la música en viu, incloent a la seva programació des de músics novells que comencen a fer-se un nom fins a artistes de renom internacional, sovint més reconeguts fora de Catalunya que al nostre país.

Jazz Pera va néixer el 2008 amb la vocació de ser un aparador de la música jazz feta a Catalunya aprofitant un entorn privilegiat (com és el poble de la Pera i el Castell Gala-Dalí de Púbol). Aquest any, l’organització no ha dubtat en fer créixer el certamen després de l’èxit de la segona edició, en què es va aconseguir un sold out en pràcticament totes les actuacions. 

PROGRAMACIÓ
22 de Maig. Presentació amb VÍCTOR CORREA SEPTET “COLTRANE”
Sunset Jazz Club de Girona (23.00h)

26 de Maig. Presentació amb MARC AYZA TRIO
Cova del Drac de Barcelona (21.30h) Concert exclusiu pels socis del Club 3C

18 de juny. CARLES BECH & ANNA HERRERO
Església de St. Isidor de la Pera (21.00h)

19 de juny. MMM... COLE PORTER!
Castell Gala-Dalí de Púbol (Obertura de portes 21.00h, inici del concert 22.00h)

25 de juny. RAYNALD COLOM QUARTET
Plaça Major de La Pera (Obertura de portes 20.00h, inici del concert 22.00h)

26 de juny. JAVIER COLINA TRIO & SÍLVIA PÉREZ CRUZ
Plaça Major de La Pera (Obertura de portes 20.00h, inici del concert 22.00h)