LA CONVOCATÒRIA PER ALS GRUPS QUE VULGUIN TOCAR A GIRONA EL DIA DE LA MÚSICA ESTARÀ OBERTA FINS L’ 11 DE JUNY


Gironit.com

La festa, que es celebrarà a diferents escenaris de la ciutat Girona, s’obre un any més a la música de tots els estils i tendències


L’Ajuntament de Girona convida, un anys més, a totes aquelles persones que ho desitgin a participar en el Dia de la Música el proper dilluns 21 de juny. La convocatòria per a tots aquells que es vulguin inscriure i portar la seva música als carrers de la ciutat, està oberta fins l’11 de juny. A causa de l’alta participació de
les edicions anteriors, es tindrà en compte com sempre, l’ordre d’inscripció de les sol·licituds. 
Aquesta crida s’adreça a tots aquells grups o solistes de qualsevol estil musical, que vulguin participar en aquesta jornada. Se’ls facilitaran escenaris sonoritzats, perquè puguin actuar amb unes bones condicions tècniques. Els interessats i interessades en prendre part en aquesta convocatòria, es poden inscriure j enviant un correu a la següent adreça electrònica: 

diadelamusica@ajgirona.cat o bé trucant al 872 08 07 09 de 10 a 14 hores. Els participants hauran d’incloure les següents dades: 
Nom del grup
Components (indicant el municipi de procedència)
Instruments
Estil musical
Breu explicació del grup (3 o 4 línies)

En la passada edició del Dia de la Música, Girona es va omplir amb més de 50 actuacions de tots els estils musicals, amb una alta participació. Enguany s’espera que la convocatòria torni a ser un èxit. Us hi esperem!