Urban, en un concert molt especial pel 9è aniversari d’Orella Activa


orellaactiva.org

 El raper gironí actuarà amb una banda formada per a l’ocasió i compartirà escenari amb Mother Groove, una de les millors bandes de funk de l’Estat

El 5 de gener arriben els Reis i també l’aniversari d’ORELLA ACTIVA a l’Auditori de La Mercè, aquest any amb un cartell de luxe. Pel concert del seu 9è Aniversari, l’associació que promou la música a Girona i que ja comença a tenir una trajectòria d’entitat veterana, ha convidat el raper gironí URBAN que presenta el seu nou projecte en solitari i el seu primer disc “Urban 33”. L’MC, que ha donat suport a Orella Activa des de la seva formació, s’ha volgut vestir de gala per a aquesta ocasió: pujarà a l’escenari amb una banda formada per músics de diverses bandes gironines, a més dels seus col·laboradors habituals (els MCs Apre, Jota i Sarmiento; DJ ABT; Gasman, als sintetitzadors; i Adja, com a corista). Un concert amb 11 músics sobre l’escenari que promet ser una festa del hip hop, estil que sempre ha estat present a la programació d’Orella Activa. Més informació a urban33.com.

El millor funk, a la Mercè. Abans del concert d’Urban i la seva banda de directe, pujaran a l’escenari els barcelonins MOTHER GROOVE, considerats una de les millors bandes de funk de l’Estat, un estil que dominen i mesclen amb molt bon gust amb el soul. Entre d’altres fites, la banda afincada a Barcelona ha estat seleccionada pel locutor Craig Charles per al seu programa “Funk&Soul Show” de la BBC; ha editat dos senzills amb la discogràfica britànica Soul Unsigned; i ha estat seleccionada per al recopilatori Groovadelia 2 de Vampi Soul Records, juntament amb les millors formacions de funk de l’Estat. Recentment han publicat el seu primer disc “Sessions” en format digital. Podeu escoltar-los a myspace.com/mothergroove.

I per acabar aquest aniversari musical, tancarà la nit, Mr. MAJESTIK, habitual als plats del City Hall de Barcelona, amb una selecció de hits del rock dels 80 i dels 90, per completar una nit eclèctica només apta per a amants de la bona música. El concert començarà puntualment a les 11 de la nit. L’entrada costarà 7 euros (no hi ha anticipada).

El costat fosc. Des de fa 9 anys, Orella Activa lluita perquè la música surti del costat fosc i deixi de ser maginada per les administracions. En el seu novè any de vida, Orella Activa ha gestionat una barraca per primer cop a les Fires de Girona, els beneficis de la qual es destinaran a la música en directe. D’altra banda, durant aquest any l’associació ha fet créixer l’Endoll, l’agenda musical de les comarques gironines, que el mes d’abril es va convertir en una revista de butxaca amb entrevistes a grups i personatges gironins que parlen de música. A l’Endoll del mes de desembre, a la secció “Dóna la nota” s’entrevista Jordi Planagumà, director de la Mirona, en motiu del 8è aniversari d’aquesta sala de concerts de Salt, que defensa que Girona tingui una sala de concerts, un dels objectius d’Orella Activa, fent un interessant diagnòstic de l’escena musical gironina. El mes de gener, serà el torn de la rectora de la UdG, Anna Maria Geli. Més informació a orellaactiva.org.

9è ANIVERSARI D’ORELLA ACTIVA AMB URBAN, MOTHER GROOVE I MR. MAJESTIK
Dia: 5 de gener
Hora: 11 de la nit
Preu de l’entrada: 7 euros (no hi ha anticipada)