OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA SISENA EDICIÓ DEL CONCURS DE CURTS RÀPIDS CORRECURTS


Gironit.com

 El Cine Club 8 ½ de Cassà de la Selva organitzarà els propers 6 i 7 de febrer la sisena edició del concurs de curtmetratges ràpids Correcurts, que com sempre se celebrarà en el marc de la Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva. Aquest concurs s’ha convertit en un dels puntals de la Mostra i en una cita ineludible per a molts creadors, joves directors i aficionats a l’audiovisual que volen viure la seva passió amb una activitat original i divertida.

És per això que l’entitat ha fet un esforç per mantenir la dotació econòmica dels premis, que ascendeixen a un total de 1.300 euros. El palmarès, escollit per un jurat format per gent vinculada al cinema i el cineclubisme gironí, premia els 3 millors treballs, a més del millor guió i la millor interpretació. També es concedeix el premi Miquel Porter i Moix, entregat per la Federació Catalana de Cine Clubs, i que està dotat amb 300 euros. Aquest premi el concedirà un jurat independent del de la resta de categories, i pot o no coincidir amb el palmarès atorgat pel jurat “oficial”.

La mecànica del Correcurts consisteix en idear, rodar i editar en 24 hores un curtmetratge de dos minuts, que en cas d’incloure exteriors haurà d’estar rodat a Cassà. En el moment de la inscripció (dissabte 6 al matí) s’entregarà als participants una cinta i se’ls explicarà quin és l’objecte que han d’incloure en el seu treball per tal de garantir la immediatesa del treball. L’endemà diumenge, un cop entregats tots els curts, el jurat escollirà els guanyadors. Totes les pel·lícules presentades es projectaran a les set de la tarda al Pavelló Polivalent, com a colofó de la Cibermacca.

Els participants ja poden fer les seves inscripcions a l’adreça de correu info@vuitimig.com.
Per a més informació podeu dirigir-vos als telèfons 649.22.08.43 o 670.46.82.09