Torna el BLACK MUSIC FESTIVAL


Gironit.com

Com cada primavera, torna el BLACK MUSIC FESTIVAL, el festival català dedicat a la música negra. Enguany se celebra la 9ª edició al llarg de la qual, i com cada any, es barregen el passat i el present de la música negra que ha evolucionat del Blues i el Rhythm’n’Blues al Hip Hop, passant pel Blues, el Soul, el Reggae, l’Ska o el Funk.

En aquesta edició, grans noms com US3, TM STEVENS & CINDY BLACKMAN i STEEPWATER BAND with MARC FORD (The Black Crowes) representen la secció més internacional i consolidada de la programació, juntament amb altres propostes com JUAN PERRO, THE BREW, SKATALÀ, THE RIGHT ONS o CANDELARIA. Tanmateix, la programació del festival no podia deixar de comptar amb artistes de casa nostra que, o bé són el complement ideal a les propostes internacionals del festival -com és el cas de LA BANDA DEL YUYU i MOTHER GROOVE-, o bé són artistes amb entitat pròpia i solvència contrastada -com és el cas de THE PEPPER POTS o ASSTRIO, que presentaran un excel·lent nou espectacle conjuntament amb AT-VERSARIS. També hi tindran cabuda les presentacions de nous projectes, com la BLACK MUSIC EXPERIENCE amb NITO FIGUERES, o el de THE GRUIXUT’S vs. ROCK’N’ROLL BROTHERS.

Un nou BLACK MUSIC FESTIVAL adreçat a un públic de totes les edats, que demostra que la música negra és la font de gran part del panorama musical actual i que no només és el passat de les grans estrelles del blues o del soul, sinó que alhora presenta un futur immillorable.

Més d’una vintena d’artistes en tres setmanes d’intensa activitat musical. A partir del 5 de març i fins el 26 de març torna a les sales de concerts de Salt i Girona el BLACK MUSIC FESTIVAL: el color de la música.

BLACK MUSIC FESTIVAL 2010: