Tornar

Sortegem: 2 entrades dobles pel concert de:
ASTELLA ROCK: ÀPEIRON + GIR
dissabte, 29 / març / 2014
22:00h. | La Mirona - Sala 2


L'ASTELLA ROCK PRESENTA ÉS UN CIRCUIT DE CONCERTS MENSUAL, AMB ÀNIM DE DONAR SUPORT A LES BANDES DE LES COMARQUES GIRONINES.

Aquest circuit de concerts, neix sota l'apadrinament de l'Astella Rock, festival anual que se celebra també a la Mirona. Aquesta iniciativa espera ser un potent empenta per a totes aquelles bandes que intenten fer-se un buit en el panorama musical.

Una interessant iniciativa referent a l'oferta musical de rock i heavy de les comarques Gironines tant per als músics participants com per al públic assistent en general.

 

Aquesta edició estarà protagonitzada per ÀPEIRON i GIR

 

Àpeiron (Metal Progresiu)

Apeiron basa el seu estil amb composicions denses, “riffs” de guitarra contundents  i estructures rítmiques  poc convencionals plens d’energia rock amb pinzellades progressives i cantant amb Català.  No va ser fins el 2005 que apareixen  amb el nom d’Apeiron, editant “Sons estèrils”. El disc aconsegueix sorprendre. Una proposta arriscada que els porta a ser finalistes del Sona9. El segon disc del grup, “Cru” (2007), és una proposta conceptual d’un sol tema de música ininterrompuda, passant per diferents passatges ambientals i instrumentals. La gira del disc els porta a tocar per tota Catalunya i alguns dels festivals més importants.

Amb l’experiència dels treballs anteriors i mantenint la mateixa ànima sonora acaben el que sens dubte és el seu millor disc: “El joc que cau pel seu propi pes”. Hi ha un treball més exhaustiu en les melodies i  la interpretació de les veus. Les lletres toquen varis pals i tenen gran càrrega irònica que endolceix  la cruesa d’alguna d’elles. Parlen  de sentiments, sensacions, del la concepció de la música actual,  de la competició, de la mort, de la traïció, de la societat, la política i la condició humana... Cançons rodones i parts instrumentals mesurades i integrades en els moments oportuns i necessaris .

Conté temes  molt directes com:  “Defectes de la ment”, “Sí o sí”, “Afronta-ho o escapa”, i “Fins que algú dispara”. També  temes amb melodies menys convencionals  com “El Joc que cau pel seu propi pes”, “El futbol és així...”, i també temes delicats i íntims com “Foc amic”, “Reconstruccions d’un mateix engany” o “Perdut”.

El grup quan es va formar tenia moltes influències de Metallica i ara que s’han complit 20 anys del seu mític “Black Album” ha volgut fer un tema d’aquest disc adaptat al català sent molt fidel al tema original: “Trist però cert”. 

Facebook

Web

 

 

 

GIR (Hard Rock)

El grup GIR, comença al 2012, amb tres joves amb arrels a Bescanó i Girona, en Ricard Caula (Veu principal i Baix), la Mireia Vilalta (Segones veus i Guitarra) i en Marc Vilalta (Bateria). Buscant fer un gir al seu propi rock, en català, sota la 

influència de cantautors com Johnny Cash, Michael Poulsen (Volbeat) o Mike Ness (Social Distortion), entre d’altres, graven el seu primer CD (novembre 2013), anomenat Mans Enlaire, als Estudis 44.1 d'Aiguaviva.  Totalment autoproduit i autogestionat per la seva pròpia marca Parit a Catalunya.
A mitjans de Desembre del 2013, en plena presentació del CD i engrescat pel projecte, s'hi incorpora l'Ivan Olivé per alliberar a en Ricard del baix i potenciar el directe. 
Tots quatre components provenen de diferents bandes amb diferents estils,  amb l’experiència adquirida han pogut crear les composicions de les  noves cançons, sempre guiats per l’esperit pel Rock.

GiR, simbolitza el canvi, la volta que falta, l’empenta final, i així ho transmetem amb les seves lletres i cançons. Les lletres, escrites en català, i la música, són de collita pròpia, i reflecteixen els principis optimistes, però realistes. de quatre Joves amb molta personalitat.

Llarga vida al Rock!

Facebook

 

 

 Per participar en el sorteig de les entrades nomès heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades. Nomès s'acceptarà un formulari per persona.

Nom i cognoms:

Població:


Telèfon:
E-mail:  

Vull rebre el butlletí d'informació via e-mail (*)


(*) En el cas de donar-vos d'alta, en qualsevol moment us podreu donar de baixa d'aquest servei simplement enviant un mail a info@gironit.com des de el compte de correu que teniu donat d'alta amb els missatge de "Baixa".

Us assegurem la privacitat de les vostres dades, que seràn unicament utilitzades per enviar-vos informació relacionada al portal Gironit.com, mai seràn traspassades o venudes a altres empreses, i es troben registrades a la "Agencia de Protección de Datos"

ÍTACA Consulting en Comunicació SL · Telf. 972 222 451 · info@itaca.cat · www.itaca.cat