Tornar

Sortegem: 2 entrades pel concert de:
OQUES GRASSES (FESTIVAL STRENES)
divendres, 28 / març / 2014
23:00h. | La Mirona - Sala 1


OQUES GRASSES presentarà el seu nou disc a Girona al festival STRENES. Serà el divendres 28 de març a LA MIRONA. El disc, del qual encara no podem revelar el nom, estarà editat per la discogràfica CHESAPIK i és un dels més esperats d’aquest 2014, ja que els OQUES GRASSES van ser la gran banda revelació del 2013.

 

Les entrades per aquest concert ja son a la venda i tenen el preu de 5€ +despeses distribució si es compra anticipada i de 10€ si es compra a taquilla. 

Oques

“Des del dia que vam néixer fins ara hem estat vius, de moment és el que fem millor. Ens hem enamorat moltes vegades i sabem anar a pescar, tenim un vaixell i molts dissabtes anem a Montserrat a travessar l’oceà magnífic, bona mar a Montserrat. Si vols venir hem quedat demà.

Fa un any i mig que ja no sabem quan fa que ha començat el moviment oquístic, però el principi i el final és el que menys compta aquest moment, el més important és el very very fuet i les petxines lliures, l’esperit xai i en Chuck Norris, les pedres gratüites i els préssecs, sempre tenint en compte que el seny és una fruita. T’estimem.

Ens agrada tot això i ens agrades tu, perquè sí, perquè ets sexy, i encara que de vegades la gent no t’ho digui portes un sexy a sobre que podries parar un o dos trens. Per això un gran dia vam decidir casar-nos amb tu, si encara no ho sabies esperem que et sembli una bona idea.

Aquest 2014, després d’haver viscut de manera desenfrenada el primer disc “Un dia no sé com”, tenim preparat un segon disc, que ha estat creat a mà alçada. Alguna part s’ha fet amb els peus i d’altres no sabem com. El podreu aconseguir a partir del dia 3 de març a les botigues, als concerts o directament per internet de forma gratüita.

Celebrarem l’aniversari d’algú cada dia, celebrarem l’aniversari del cel, riurem i plorarem junts, farem l’amor sense pensar en res i  viurem sense el temps, és un mal invent.

Només valdrà el que creguis que ha de valdre. Que passi tot el que hagi de passar.”

www.oquesgrasses.com

 

 

 Per participar en el sorteig de les entrades nomès heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades. Nomès s'acceptarà un formulari per persona.

Nom i cognoms:

Població:


Telèfon:
E-mail:  

Vull rebre el butlletí d'informació via e-mail (*)


(*) En el cas de donar-vos d'alta, en qualsevol moment us podreu donar de baixa d'aquest servei simplement enviant un mail a info@gironit.com des de el compte de correu que teniu donat d'alta amb els missatge de "Baixa".

Us assegurem la privacitat de les vostres dades, que seràn unicament utilitzades per enviar-vos informació relacionada al portal Gironit.com, mai seràn traspassades o venudes a altres empreses, i es troben registrades a la "Agencia de Protección de Datos"

ÍTACA Consulting en Comunicació SL · Telf. 972 222 451 · info@itaca.cat · www.itaca.cat