Tornar

Sortegem: 2 entrades dobles pel concert de:
STICKY FINGERS REVISITED (Black Music Festival)
divendres, 21 / març / 2014
23:00h. | La Mirona - Sala 2


És producció exclusiva per recrear dalt de l'escenari els temes tal com sonen al disc. Un tribut fet per fans i per als fans.

Un homenatge a una banda i uns temes que fa temps que van deixar un profund impacte en les vides i la trajectòria musical dels músics que seran dalt de l'escenari. Una banda creada especialment per a l'ocasió interpretarà els temes tal com van ser enregistrats a l'estudi; alguns no han estat mai tocats en directe per la banda i d'altres que han trigat més de cuatre dècades a figurar al seu repertori. No sonaran només les guitarres i la bateria, sinó també aquells elements que donen el tret diferencial a cada tema com els saxos, les percuissions, els teclats i els cors.
Una selecció de temes que eren estandards de la gira precedent de 1969, documentada en el directe Get yer yaya's out! omplementa el disc per obrir i tancar el concert

Lluís Figueras: guitarra
Oriol Cardona: Guitarres
Eduard Bonet: Baix
Miquel Brugués: Teclat
Marc Marquès: Bateria
Maia Kanaan: Veu
Ivan Saez: Veu
Albert Comaleras: Saxo

És de comú acord entre fans, premsa i crítics que els disc que van publicar The Rolling Stones al 1971 no només és el millor del grup sino un dels millors de tots els temps. És un disc rodó i polièdric, on no sobra res, com el Ziggy Stardust de Bowie, el IV de Led Zeppelin, on es mostren les diferents facetes de la banda mostrant-se a vegades directes i exhultant i a vegades introspectiu i més reposat.

 

WWW.BLACKMUSICFESTIVAL.COM

 

 

 


BLACK MUSIC FESTIVAL 2014

 


Per participar en el sorteig de les entrades nomès heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades. Nomès s'acceptarà un formulari per persona.

Nom i cognoms:

Població:


Telèfon:
E-mail:  

Vull rebre el butlletí d'informació via e-mail (*)


(*) En el cas de donar-vos d'alta, en qualsevol moment us podreu donar de baixa d'aquest servei simplement enviant un mail a info@gironit.com des de el compte de correu que teniu donat d'alta amb els missatge de "Baixa".

Us assegurem la privacitat de les vostres dades, que seràn unicament utilitzades per enviar-vos informació relacionada al portal Gironit.com, mai seràn traspassades o venudes a altres empreses, i es troben registrades a la "Agencia de Protección de Datos"

ÍTACA Consulting en Comunicació SL · Telf. 972 222 451 · info@itaca.cat · www.itaca.cat