Tornar

Sortegem: 2 entrades pel concert de:
BIG SAM´S FUNKY NATION + GUILLAMINO & THE CONTROL Z´S (Black Music Festival)
divendres, 14 / març / 2014
22:00h. | La Mirona - Sala 1


Una barreja magistral de funk, rock, hip-hop, jazz i R&B captiva al públic mentre les potents harmonies del trombó i la trompeta porten el groove a un altre nivell.

BIG SAM'S FUNKY NATION

De Big Sam Williams, conegut també com a trombonista de la Dirty Dozen Brass Band, s’han dit moltes coses i totes més que excel·lents. Per això, la seva Big Sam’s Funky Nation està considerada una de les millors formacions del món a l’hora de barrejar rock, jazz, funk, improvisació i qualitat instrumental. Ningú no pot evitar ballar als seus enèrgics directes on Williams ens dirigeix amb els seus musculosos riffs de trombó.

Amb la Funky Nation ens oferirà part del repertori que ha enregistrat al llarg dels anys. I és que per arrodonir la seva proposta, Big Sam i la seva nació funk han editat un grapat de discs que no podem deixar passar, com “Birth Of A Nation”(2003), “Take Me Back” (2006), “Peace, Love And Understanding” (2008),“King Of The Party” (2010) i l’EP “Funky Donkey” (2012), que inclou ni més ni menys que una versió del hit de The Black Keys “Lonely Boy”.

Al seu concert dins la programació del Black Music Festival, Williams demostrarà per quins motius, a més de formar part d’aquestes dues fonamentals formacions (Dirty Dozen Brass Band i Funky Nation) i viatjar per tot el planeta (de Brasil a França, del Regne Unit al Canada), artistes tant importants com Elvis Costello, Allen Toussaint, Dave Matthews, Ozomatli, Green Day, Widespread Panic o fins i tot U2 han compartit escenari amb ell. Ningú pot deixar escapar l’oportunitat de viure una nit memorable amb Big Sam Williams i la seva Funky Nation.

 

Sam "Big Sam" Williams - Trombone/Vocals
Andrew Baham - Trumpet/Vocals
Milk Williams - Drums
Jerry "Jblakk" Henderson - Bass
Joshua Connelly - Guitar  

Web

Facebook

Twitter

 

 

GUILLAMINO & THE CONTROL Z's

En Pau Guillamet ens ha ofert moltes sorpreses al llarg de la seva trajectòria, barrejant electrònica amb funk, música feta amb màquines amb un cor molt humà. Bé, doncs al seu darrer disc, “Un altre jo” (Bankrobber, 13), encara s’atreveix a donar un pas més enllà i presentar-nos un treball d’autèntic soul inspirat en artistes actuals com Mayer Hawthorne, Jamie Lidell o els Dap Kings, la formació de músics de recolzament de Sharon Jones o Amy Winehouse.

Al Black Music Festival traslladarà a l’escenari un repertori que va ser enregistrat originalment en directe a l’estudi al llarg de tres llargues jornades i que recull tota l’energia, tota l’espontaneitat, tot el soul i el funk que Guillamet i els seus músics van ser capaços de dirigir cap al millor destí posible: cançons com “Un altre jo”, “Verd verd verd” o “És fosc”.

L’acompanyarà en front del públic la seva formació més groove, Control Z’s, set músics que l’ajudaran a treure tot el soul que porta dins i que ens farà ballar i apropar-nos els uns als altres com mai abans haviem imaginat. 

 

Els Control Z’s són:
Toni Molina, bateria
Gerard Cantero, baix
Jordi Rudé, guitarra elèctrica, piano, hammond i coros 
Genís Bou, saxo tenor, baríton i flauta travessera 
Sidru Palmada: trombó
Andrés Tosti, trompeta 
Judit Neddermann, coros 

Web

 

 

 


BLACK MUSIC FESTIVAL 2014

 


Per participar en el sorteig de les entrades nomès heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades. Nomès s'acceptarà un formulari per persona.

Nom i cognoms:

Població:


Telèfon:
E-mail:  

Vull rebre el butlletí d'informació via e-mail (*)


(*) En el cas de donar-vos d'alta, en qualsevol moment us podreu donar de baixa d'aquest servei simplement enviant un mail a info@gironit.com des de el compte de correu que teniu donat d'alta amb els missatge de "Baixa".

Us assegurem la privacitat de les vostres dades, que seràn unicament utilitzades per enviar-vos informació relacionada al portal Gironit.com, mai seràn traspassades o venudes a altres empreses, i es troben registrades a la "Agencia de Protección de Datos"

ÍTACA Consulting en Comunicació SL · Telf. 972 222 451 · info@itaca.cat · www.itaca.cat