Tornar

Sortegem: 2 entrades pel concert de:
SPIN DOCTORS + MONTREAL 76 (Black Music Festival)
dissabte, 8 / març / 2014
22:00h. | La Mirona - Sala 1


Com els millors vins, Spin Doctors han demostrar ser un grup que ha guanyat en profunditat i esperit amb els anys. Ara els tenim novament aquí desprès de més de vint anys de carrera amb "If The River Was Whiskey", el seu cinqué disc d'estudi que ells mateixos han produït i en el que donen el millor d'ells mateixos.

 

Els americans han superat el multimilionari èxit del seu primer llarga durada, el llunyà "Pocket Full Of Kryptonite" (1991) i fins i tot l'obligada aturada que van patir des de 1999 fins a 2004 per una enfermetat vocal de Chris Barron.
Ara tindrem l'oportunitat de veure'ls en concert repassant el seu repertori i presentant les seves peçes més fresques, desplegant tota la seva capacitat instrumental i tot el seu feeling. No faltaran, obviament, els seus grans clàssics "Two Princes", "Little Miss Can't Be Wrong", "Cleopatra's Cat" o "Jimmy's Olsen Blues". Deixaran clar tot el seu potencial actual amb la seva combinació de rock, blues i funk que els ha permès encaixar entre els seguidors de grups com The Blues Traveller com ser comparats amb noms de referència com The Steve Miller Band o KC And The Sunshine Band (a qui van versionar al seu tercer disc).
Per si en teniu prou, la seva actuació al Black Music Festival tindrà com a protagonista a la formació original dels Spin Doctors, la que va enregistrar "Pocket Full Of Kryptonite", és a dir Chris Barron (vocalista), Eric Schenkman (guitarra), Aaron Comess (batería) i Mark White (baix). BLACK MUSIC FESTIVAL 2014

 


Per participar en el sorteig de les entrades nomès heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades. Nomès s'acceptarà un formulari per persona.

Nom i cognoms:

Població:


Telèfon:
E-mail:  

Vull rebre el butlletí d'informació via e-mail (*)


(*) En el cas de donar-vos d'alta, en qualsevol moment us podreu donar de baixa d'aquest servei simplement enviant un mail a info@gironit.com des de el compte de correu que teniu donat d'alta amb els missatge de "Baixa".

Us assegurem la privacitat de les vostres dades, que seràn unicament utilitzades per enviar-vos informació relacionada al portal Gironit.com, mai seràn traspassades o venudes a altres empreses, i es troben registrades a la "Agencia de Protección de Datos"

ÍTACA Consulting en Comunicació SL · Telf. 972 222 451 · info@itaca.cat · www.itaca.cat