Tornar

Sortegem: 4 entrades dobles pel concert de:
HORA DE JOGLAR
dissabte, 16 / maig / 2015
22:00h. | La Mirona - Sala 2

HORA DE JOGLAR presenta el seu primer disc "Gira el temps"(2015, RGB Suports).

 

Després de defensar, durant el seu primer any, tot un repertori de temes propis en diferents escenaris de Catalunya, que els ha permès ser guanyadors de concursos musicals durant el darrer 2014 (Destaca't, Concurs de música de Badalona), el grup va decidir plasmar aquestes cançons en l'enregistrament del seu primer disc. En aquestes cançons, Hora de Joglar vol donar un punt de vista optimista envers a una situació social i cultural un pèl delicada. Ho demostren moltes de les seves lletres on expliquen històries de la vida quotidiana on molta gent s'hi pot sentir identificada; ja siguin moments tristos, amors i desamors, moments surrealistes que ens presenta la vida, situacions incòmodes del dia a dia, etc. El grup intenta donar la volta a totes aquestes situacions i convida al públic a trobar-hi sempre el punt de vista optimista. D'aquí en surt el títol del disc "Gira el temps" i el nom de la gira "Gira 361º".

Tot gira, tot canvia, qualsevol situació pot canviar i donar més d'una volta sencera d'un dia a l'altre.

Totes aquestes històries venen acompanyades per un estil musical sense complexes alhora de barrejar estils, ser capaços de fusionar des d'un "reggae" a una "cúmbia", o des d' un "swing" a un "latin"... La intenció del grup és jugar (joglar) amb la música i fer que el públic ho disfruti als concerts i sigui capaç d'oblidar, durant l'estona del concert, tots els seus mals de cap que poden venir provocats per una "rutina" imposada per la societat en què vivim.

Tota aquesta reflexió ve acompanyada d'un directe molt explosiu, son una banda de 8 músics amb molta energia i amb infinita il·lusió per ensenyar i transmetre les seves "històries carregades de música" a tots els escenaris possibles.Per participar en el sorteig de les entrades nomès heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades. Nomès s'acceptarà un formulari per persona.

Nom i cognoms:

Població:


Telèfon:
E-mail:  

Vull rebre el butlletí d'informació via e-mail (*)


(*) En el cas de donar-vos d'alta, en qualsevol moment us podreu donar de baixa d'aquest servei simplement enviant un mail a info@gironit.com des de el compte de correu que teniu donat d'alta amb els missatge de "Baixa".

Us assegurem la privacitat de les vostres dades, que seràn unicament utilitzades per enviar-vos informació relacionada al portal Gironit.com, mai seràn traspassades o venudes a altres empreses, i es troben registrades a la "Agencia de Protección de Datos"

ÍTACA Consulting en Comunicació SL · Telf. 972 222 451 · info@itaca.cat · www.itaca.cat