Tornar

Sortegem: 2 entrades dobles pel concert de:
THE EXCITEMENTS + CALISTA WALKS (inauguració del Black Music Festival)
dissabte, 1 / març / 2014
22:00h. | La Mirona - Sala 1


Sorgits el 2010, la tormenta sonora de The Excitements ha meravellat a audiències de tota Europa amb el seu irresistible cocktail de Soul i Rhythm & Blues de la vella escola.

THE EXCITEMENTS

The Excitements és una formació de músics provinents de diferents grups de rock, jazz o soul de Barcelona que s’han reunit al voltant de la fantàstica veu de la Koko-Jean Davis (nascuda a Moçambic i crescuda als Estats Units) per a retre homenatge a alguns dels artistes que els van fer creure realment en la màgia de la música (Ike & Tina Turner, Rufus Thomas, James Brown o Etta James, entre molts altres). ¡Si fins i tot Eli ‘Paperboy’ Reed, una de les estrelles internacionals del revival soul dels darrers anys ha parlat meravelles d’ells!

Si voleu tornar a sentir l’excitació que provoca un bon repertori de rhythm’n’blues i soul tenim la solució perfecta: passeu pel concert dels The Excitements al Black Music Festival i escolteu les cançons que s’inclouen als fantàstics “The Excitements” (Penniman, 11) i “Sometimes Too Much Ain’t Enough”(Penniman, 13). 

Web

Facebook

 

 

 

CALISTA WALKS

Darrera del nom de Calista Walks s’amaga la Sandra Fern, una catalana amb veu de color, i els seus companys Frank Ubanell i Lluís Costa. Tots tres, amb l’ajut d’altres músics com Angel Abad o Jordi Ruiz, es sumergeixen en les profunditats del funk, el soul o fins i tot i R&B. 

Acaben d’enregistrar el seu primer single “Run & Run”, una rodona peça de música negra que mereix tota l’atenció dels aficionats al gènere i que combina tradició i modernitat, apropant-se tant aviat a Brand New Heavies com a l’Aretha Franklin. Una formació a seguir de molt a prop.

Web

Facebook

Twitter

 

 

 

BLACK MUSIC FESTIVAL 2014

 


Per participar en el sorteig de les entrades nomès heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades. Nomès s'acceptarà un formulari per persona.

Nom i cognoms:

Població:


Telèfon:
E-mail:  

Vull rebre el butlletí d'informació via e-mail (*)


(*) En el cas de donar-vos d'alta, en qualsevol moment us podreu donar de baixa d'aquest servei simplement enviant un mail a info@gironit.com des de el compte de correu que teniu donat d'alta amb els missatge de "Baixa".

Us assegurem la privacitat de les vostres dades, que seràn unicament utilitzades per enviar-vos informació relacionada al portal Gironit.com, mai seràn traspassades o venudes a altres empreses, i es troben registrades a la "Agencia de Protección de Datos"

ÍTACA Consulting en Comunicació SL · Telf. 972 222 451 · info@itaca.cat · www.itaca.cat